VIRGIN IZAKAYA BAR — сучасне бачення традиційної японської кухні. Увібравши найкращі риси формату Izakaya, київський ресторан пропонує дещо більше — широкий вибір унікальних страв та затишну атмосферу для відпочинку та зустрічей. Шеф кухар Євген Песін розробив витончене меню, в якому представлені страви традиційної японської кухні в сучасній, авторській інтерпретації.
Особливістю ресторану є відкрита кухня. Гості Virgin Izakaya Bar можуть стати свідками мистецтва приготування довершених страв у виконанні Шефа.
Ресторан Virgin Izakaya Bar майстерно об’єднує традиції сходу та тенденції заходу. Минуле та майбутнє. Оригінальність та сучасність. Virgin Izakaya Bar — це атмосферний, концептуально завершений простір. Ресторан отримав нагороду Dezeen Awards 2021 за найкращий інтерʼєр.